Met een Polyurethaan gietvloer bent u verzekerd van een vloer die voldoet aan uw wensen

Ontdek onze Polyurethaan vloeren of pu gietvloeren

In het assortiment van Korreli vindt u ook de oersterke vloeren van Polyurethaan, kortweg de pu gietvloer. In tegenstelling tot een epoxyvloer hoeft de ondergrond niet volslagen vlak te zijn. Dit komt doordat deze kunststof vloer een lichte elasticiteit vertoont, waardoor deze niet zal scheuren. U krijgt met deze vloer een strakke en naadloze vloer die tevens makkelijk is schoon te houden en anti-allergisch is.

De ideale vloer voor particulieren

In vroeger tijden werden puvloeren voornamelijk toegepast in de industrie, openbare ruimtes en kantoren maar inmiddels heeft ook de particulier de charmes van deze vloer ontdekt. De vloer is zeer slijtvast en is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Hierdoor is voor elk interieur voor de particulier wel een passende polyurethaan gietvloer te vinden.

De puvloer is zeer geschikt voor het plaatsen op vloerverwarming. Dit maakt deze vloer zeer geschikt voor toepassing in ruimtes waar veel comfort wordt gevraagd, zoals een slaapkamer, woonkamer of zelfs de badkamer.

Door de geringe elasticiteit kan de vloer zelfs op een houten vloer aangebracht worden en door de structuur van polyurethaan vloer heeft deze goede geluiddempende eigenschappen.

Contactformulier

Puvloeren zijn in alle kleuren te koop

Om de vloer helemaal af te stemmen op uw wensen en het interieur kan gekozen worden uit elke denkbare kleur, deze kan mat of als hoogglans opgeleverd worden. Het eindresultaat is een zekere aanwinst voor uw interieur. U krijgt daarmee niet alleen een vloer met een frisse en representatieve uitstraling, maar ook een vloer die bijzonder makkelijk te reinigen is. Met name voor een gezin met kinderen, of als er sprake is van allergieën is deze vloer zeer hygiënisch.

Contacteer ons voor advies over uw ideale vloer

Bent u dus op zoek naar een vloer die alleen maar voordelen biedt boven traditionele vloeren en wilt u deze aangebracht hebben door een firma, met een uitgebreide ervaring en vakkennis? Dan zijn de medewerkers van Korreli vloeren voor u de aangewezen partij. Laat ons u inspireren met verfrissende ideeën voor een puvloer, die aan al uw wensen zal voldoen.

Gaat u voor kwaliteit tegen een concurrerend tarief, zoekt u dan niet verder, u heeft Korreli al gevonden tenslotte!

PU Vloer woning
PU Vloer industrieel