Klassiek of modern? U kunt alle kanten op met een epoxy gietvloer

Een veelzijdige epoxy gietvloer voor de industrie en particulieren

Epoxy gietvloeren van Korreli in Turnhout worden veelvuldig aangebracht in industriële omgevingen. Een vloer van epoxy kan zeer veel druk verdragen en is ongevoelig voor de inwerking van chemicaliën en zuren. Dit maakt de vloer zeer geschikt voor bedrijfsruimtes, garages en winkels. Vanwege de goede eigenschappen vinden de vloeren ook een toepassing in particuliere woningen. Doordat de epoxy gietvloer in talrijke motieven en kleuren verkrijgbaar is zijn hier ook veel mogelijkheden om bijvoorbeeld een motief in een kinderkamer of een bedrijfslogo in een receptie aan te brengen.

Korreli verwerkt uitsluitend A-kwaliteit materialen en geeft een eerlijk advies. Door een ruime ervaring kunt u vertrouwen op onze expertise. Wij bezoeken u op locatie en bekijken de omstandigheden.

Reinigen van de epoxyvloer

Zoals gezegd is deze vloer goed en snel te reinigen. Voor dagelijks onderhoud is een bezem of een stofzuiger met parketborstel voldoende. Natte reiniging kunt u het beste doen zonder agressieve schoonmaakmiddelen.

Contactformulier

Een juiste keuze voor een epoxyvloer is belangrijk

De keuze voor een kunststof vloer wordt bepaald door de eisen die er aan gesteld worden. Voor een degelijk advies kunt u prima bij ons terecht. Aangezien uw nieuwe vloer een zeer lange levensduur heeft, is een goed advies zeer belangrijk.

De epoxyvloer heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele vloerbedekkingen. Bent u dus op zoek naar een robuuste en vloeistofdichte vloer, die in elk vertrek toe te passen is? Heeft u een klassiek of juist hypermodern interieur? Voor elke smaak is wel een passende vloer te vinden. Ook voor industriële toepassingen verzorgen wij de juiste vloer. Daarnaast levert Korreli 10 jaar garantie op al zijn geplaatste vloeren.

Contacteert u ons vandaag nog voor een duidelijk advies en/of een vrijblijvende offerte, wij zijn u graag van dienst!

Epoxy gietvloer
Epoxy gietvloer